Aardbeien met geitenkaas, balsamico en boterwafel

Ingrediënten

  • 110 gr Chavroux
  • 60 gr room
  • 15 gr melk
  • 20 gr bloemsuiker
  • 12 aardbeien
  • 2 boterwafels
  • 1 citroen of limoen
  • enkele blaadjes basilicum

aardbeiencoulis

  • 50 gr aardbeien
  • 7 gr bloemsuiker
Gevorderde
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Dessert

Bereiding

  1. Meng de Chavroux met de room, melk en bloemsuiker tot een gladde massa.

  2. Mix 10 aardbeien samen met de 7 g bloemsuiker fijn. Zeef.

  3. Breek de boterwafels in grove stukken. Mix fijn.

  4. Presentatie: Leg een grote lepel Chavrouxcrème op een bord en wrijf open. Halveer de overige aardbeien en schik op de crème. Lepel er wat coulis tussen. Rasp wat schil van citroen of limoen over de aardbeien. Werk af met enkele blaadjes basilicum en een lepel poeder van boterwafel.

0
Nog geen stemmen

Chef Chavroux