Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Belgisch
52
Apply Belgisch filter
Frans
15
Apply Frans filter
Amerikaans
9
Apply Amerikaans filter
Italiaans
8
Apply Italiaans filter
Midden-Oosters
2
Apply Midden-Oosters filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Russisch
1
Apply Russisch filter
Maaltijd
Remove Dessert filter
Dessert
Hoofdgerecht
13
Apply Hoofdgerecht filter
Bijgerecht
3
Apply Bijgerecht filter
Lunch
3
Apply Lunch filter
Ontbijt
3
Apply Ontbijt filter
Hapje
2
Apply Hapje filter
Vieruurtje
2
Apply Vieruurtje filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Gevorderde
5
Apply Gevorderde filter
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
5
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
4
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
Glamour Puds
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Kleverige toffeepudding met zelfgemaakt vanilleroomijs
Eric Lanlard
-
Glamour Puds
9 okt 2011
Verwarm de oven voor op 180 °C. Maak de 6 blikjes gouden stroop leeg en bewaar de stroop. ...
Ingrediënten:
gehakte dadels (geweekt in thee)
, bakpoeder, fijne suiker,
ongezouten boter
,
eieren
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Brits
Dessert
4 personen
Braambessencrumble
Eric Lanlard
-
Glamour Puds
9 okt 2011
Vermeng de bloem met de boter in een kom. Voeg de suiker toe. Meng niet té veel, het moet kruimelig zijn!! ...
Ingrediënten:
gewone bloem
, volkorenbloem, demerarasuiker (rietsuiker),
ongezouten boter
, donkere rum
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Brits
Dessert
4 personen