Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de granola: Neem een bakplaat en bekleed met bakpapier. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel alle ...
Ingrediënten: sesamzaad, gebroken lijnzaad, boekweitgranen, gepelde amandelen, pistachenoten
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Glutenvrije en tarwevrij witbrood

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Meng de bloem en alle droge ingrediënten, zonder de gist in een grote mengkom. Giet de olie erbij en roer goed ...
Ingrediënten: maïszetmeel, suiker, zout, glutenvrije en tarwevrij bloem (No risk), droge gist
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch Broodjes 4 personen

Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de paté: maal het vlees (varkensnek en - buik, fazantenvlees en lever) fijn met een vleesmolen of in een ...
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen