Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Remove Indisch filter
Indisch
Remove Japans filter
Japans
Belgisch
39
Apply Belgisch filter
Frans
21
Apply Frans filter
Italiaans
16
Apply Italiaans filter
Aziatisch
5
Apply Aziatisch filter
Brits
5
Apply Brits filter
Marokkaans
2
Apply Marokkaans filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Maaltijd
Dessert
1
Apply Dessert filter
Hapje
1
Apply Hapje filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Dit kan iedereen
25
Apply Dit kan iedereen filter
Beginner
20
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
8
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
11
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
2
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
Glamour Puds
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Gegrilde ravioli op Chinese wijze (gyoza)
26 mei 2012
Snijd de stelen en het blad van de Chinese kool in kleine stukjes en doe ze in een kom. Schep er wat zout door ...
Ingrediënten:
Chinese kool
, zout, varkensgehakt,
sojasaus
,
oestersaus
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Japans
Hapje
4 personen
Chocoladetaart op West-Indische wijze
Eric Lanlard
-
Glamour Puds
9 okt 2011
Taartdeeg: Doe de boter en de poedersuiker in een kom en klop met een elektrische handmixer tot een romige massa ...
Ingrediënten:
zachte boter
, poedersuiker,
eidooier
,
gewone bloem
,
room
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Indisch
Dessert
4 personen