Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Afrikaans filter
Afrikaans
(-)
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Keuken
Remove Spaans filter
Spaans
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
Belgisch
33
Apply Belgisch filter
Amerikaans
12
Apply Amerikaans filter
Frans
12
Apply Frans filter
Aziatisch
3
Apply Aziatisch filter
Italiaans
3
Apply Italiaans filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Brits
1
Apply Brits filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Russisch
1
Apply Russisch filter
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
Hapje
6
Apply Hapje filter
Hoofdgerecht
5
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
4
Apply Dessert filter
Voorgerecht
4
Apply Voorgerecht filter
Dranken
3
Apply Dranken filter
Lunch
3
Apply Lunch filter
Soep
1
Apply Soep filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Zwitserse notentaart
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
26 dec 2011
Doe alle ingrediënten voor het deeg in een kom en kneed stevig tot een homogene massa. Draai het deeg in plastikfolie ...
Ingrediënten:
bloem
,
boter
, kristalsuiker,
ei
, eigeel
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Zwitsers
Dessert
4 personen
Gegrilde lente-ui met romescosaus
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
8 mrt 2012
Voor de lente-ui: Maak de uien schoon en leg ze in een ovenschotel of op een bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie ...
Ingrediënten: lente-uien (calçots, als je die kan vinden),
tomaten
, look, olijfolie, wit brood
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Spaans
Voorgerecht
4 personen