Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Keuken
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
Remove Spaans filter
Spaans
Frans
18
Apply Frans filter
Belgisch
17
Apply Belgisch filter
Italiaans
2
Apply Italiaans filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Japans
1
Apply Japans filter
Maaltijd
Remove Dessert filter
Dessert
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
5
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
3
Apply Hapje filter
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Snack
1
Apply Snack filter
Dieet
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
23
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
6
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
6
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
2
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48173
48184
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Crème catalane
Jeroen Meus
-
Met Meus en Vork
15 sep 2011
Kook de melk op met vanillesuiker en kaneelstok. Verwijder de kaneelstok. Klop eierdooiers en suiker wit en voeg ...
Ingrediënten: suiker, eierdooiers, maizena,
citroen
, kaneelstok
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Spaans
Dessert
4 personen
Tonijn op 3 wijzen
Mijn Restaurant!
31 okt 2011
Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, ...
Ingrediënten:
Yellow-fin tonijn
,
rammenas
,
bieslook
, peper, zout
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen