Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Belgisch
23
Apply Belgisch filter
Italiaans
16
Apply Italiaans filter
Frans
8
Apply Frans filter
Amerikaans
5
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
5
Apply Aziatisch filter
Indisch
2
Apply Indisch filter
Marokkaans
2
Apply Marokkaans filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Mexicaans
1
Apply Mexicaans filter
Maaltijd
Brunch
1
Apply Brunch filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
5
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Scones
15 sep 2011
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg een bakpapier op een ovenplaat. ...
Ingrediënten: koude boter,
ei
, melk, fijne suiker, bakpoeder
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Brits
Gebak
4 personen
Aardbeiencrumble
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
12 mei 2014
Was de aardbeien en laat ze goed uitlekken op keukenpapier. Trek er voorzichtig de steeltjes af en schik ze in ...
Ingrediënten:
stevige aardbeien
,
echte boter
,
bloem
, kristalsuiker + wat extra voor op de aardbeitjes,
amandelpoeder
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Dessert
4 personen