Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Remove Spaans filter
Spaans
Frans
2
Apply Frans filter
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Hoofdgerecht
17
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
13
Apply Voorgerecht filter
Dessert
5
Apply Dessert filter
Hapje
5
Apply Hapje filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Dit kan iedereen
10
Apply Dit kan iedereen filter
Beginner
8
Apply Beginner filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
3
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Witloofkroketten
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Schil de aardappelen en snij ze in gelijke delen. Spoel ze af onder water en kook ze gaar. ...
Ingrediënten: groentenbouillon,
witloof
,
boter
, peper,
nootmuskaat
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen
Gegrilde lente-ui met romescosaus
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
8 mrt 2012
Voor de lente-ui: Maak de uien schoon en leg ze in een ovenschotel of op een bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie ...
Ingrediënten: lente-uien (calçots, als je die kan vinden),
tomaten
, look, olijfolie, wit brood
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Spaans
Voorgerecht
4 personen