Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Zuid-Amerikaans filter
Zuid-Amerikaans
(-)
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
12
Apply Belgisch filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Brits
1
Apply Brits filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Maaltijd
Remove Brunch filter
Brunch
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
Hoofdgerecht
191
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
46
Apply Dessert filter
Voorgerecht
39
Apply Voorgerecht filter
Hapje
27
Apply Hapje filter
Lunch
19
Apply Lunch filter
Bijgerecht
11
Apply Bijgerecht filter
Salades
8
Apply Salades filter
Soep
6
Apply Soep filter
Vieruurtje
4
Apply Vieruurtje filter
Dranken
2
Apply Dranken filter
Ontbijt
2
Apply Ontbijt filter
Snack
1
Apply Snack filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
3
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
3
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
2
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches
2 okt 2012
Verwarm de grill van de oven voor. Snijd het brood in sneetjes en steek vormpjes uit met een koekjesuitsteker. ...
Ingrediënten: voorverpakt briochebrood,
brie
,
pistachenoten
,
boter
, lavendelhoning
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Broodjes
8 personen
Saltimboca van zalm
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Kook de wijn met het water en de PH Visbouillon tot de helft in samen met de fijngehakte sjalot. ...
Ingrediënten: zalm (1 cm dik),
mozzarella
, Gandaham,
basilicum
, gehakte sjalot
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht
4 personen