Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Maaltijd
Remove Lunch filter
Lunch
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
Hoofdgerecht
50
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
31
Apply Dessert filter
Voorgerecht
6
Apply Voorgerecht filter
Hapje
4
Apply Hapje filter
Snack
4
Apply Snack filter
Vieruurtje
4
Apply Vieruurtje filter
Soep
3
Apply Soep filter
Bijgerecht
2
Apply Bijgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
4
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
33
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
13
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
3
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
48203
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Kaasschotel met witloofchutney en veenbessenbrood
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
13 dec 2015
Begin met het brood. Belangrijk: haal de boter op tijd uit de koelkast, zodat die zacht wordt. Pel en ...
Ingrediënten:
melk
,
boter op kamertemperatuur
,
zout
,
volkoren bloem
,
droge gist (1 zakje)
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen
Jan in de zak
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Doe de bloem in een kom. Voeg de suiker, zout en de eieren erbij. Warm de melk zachtjes op in een steelpannetje ...
Ingrediënten: melk,
gist
, eieren, witte kristalsuiker,
bloem
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Gebak
4 personen