Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Mexicaans
1
Apply Mexicaans filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Hoofdgerecht
34
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
22
Apply Dessert filter
Vieruurtje
6
Apply Vieruurtje filter
Voorgerecht
4
Apply Voorgerecht filter
Snack
3
Apply Snack filter
Hapje
2
Apply Hapje filter
Lunch
2
Apply Lunch filter
Salades
2
Apply Salades filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Soep
1
Apply Soep filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
3
Apply Beginner filter
Gevorderde
3
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
15
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
14
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
14
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
2
Apply Meer dan 90 minuten filter
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Rodekool met appel, rozijnen en pijnboompitten
7 mrt 2013
Week de rozijnen 20 minuten in water en laat ze uitlekken. ...
Ingrediënten:
rozijnen
,
rodekool (ca. 1 kg)
,
olijfolie
, goudrenetten (geschild, zonder klokhuis en in stukjes van ruim 1cm),
knoflook (geschild en fijngewreven of -gehakt)
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
8 personen