Mini focaccia broodjes, mosterd en dragonolie, bresaola

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Doe de bloem met een snuif zout, look en tijm in een mengkom. Meng onder elkaar. Meng de gist met het lauwwarme ...
Ingrediënten: harde tarwebloem , droge gist, zeezout, lauw water, gedroogde tijm
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Provençaalse sinaasappeltaart

Eric Lanlard - Glamour Puds

Verwarm de over voor op 180 °C/gasovenstand 4. ...
Ingrediënten: gemalen amandelen, fijne suiker, bakpoeder, eieren, zonnebloemolie
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Frans Dessert 4 personen

Panettone

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de bloem in een kom. Warm de melk op tot hij lauw is en los de gist hierin op en giet dit bij de bloem. Voeg ...
Ingrediënten: gekonfijt fruit, amandelschilfers, bloem, kristalsuiker, rozijnen
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Gebak 4 personen

Aperitiefhapjes met bubbels

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de soesjes. Breng water, melk en boter aan de kook. Kruid met peper en zout. Voeg in 1 keer de bloem ...
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Hapje 4 personen