Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de asperges en kook ze gaar in 6 à 7 minuten. Meng de eigelen met bier en wat citroensap. klop de sabayon ...
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Barbarie-eend

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Neem een pot op maat van de eend en smelt een klontje boter. Kruid de eend langs beide kanten met peper en zout ...
Ingrediënten: suiker, bruine fond, balsamico azijn, sinaasappel met schil (in fijne schijfjes gesneden), zout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Boerenpaté

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Versnipper de ajuin en stoof hem aan in een klontje boter. Doe in een kom, samen met het varkensgehakt, keelsteke, ...
Ingrediënten: ui, boter, gemalen keelsteke, grofgemalen varkensgehakt, grof gemalen varkenslever
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen