Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
(-)
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Dieet
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
Vegetarisch
58
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
26
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
17
Apply Glutenvrij filter
Lactosevrij
6
Apply Lactosevrij filter
Diabetici
4
Apply Diabetici filter
Veganistisch
3
Apply Veganistisch filter
Vetarm
3
Apply Vetarm filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
5
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Programma
Geen programma
48173
48175
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing
Jeroen Meus
-
Met Meus en Vork
15 sep 2011
Kleur de parelhoenfilets in de pan. Schik ze in een ovenschaal en gaar ze 8 minuten op 200°C. ...
Ingrediënten: look, lente-uien, dressing van Becel, gehakte peterselie,
tijm
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen
Kalfsblanket voor hartpatiënt
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Snij het kalfsvlees in blokjes van 2x3 cm. Leg de blokjes vlees in een kookpot en zet ze onder water, laat dit ...
Ingrediënten:
aardappel
,
courgette
, rundsbouillon,
ui
,
prei (wit)
Dit kan iedereen
Meer dan 90 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen