Linzen met fijne groentjes en chorizo

Jeroen De Pauw - Club Camping

Laat de linzen voor 24 uur weken in koud water en plaats ze in de koelkast. Snipper enkele sjalotten en stoof ze ...
Ingrediënten: selder, wortelen, groene linzen, sjalotten, platte peterselie
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Polenta met spekjes, salie en parmezaan

Piet Huysentruyt

Laat 1 liter water koken en voeg er al roerend het maïsmeel aan toe. Laat 6-7 minuten al roerend goed doorkoken. ...
Ingrediënten: water, bakboter, salie, spekblokjes, geraspte parmezaan
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Saltimboca van zalm

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de wijn met het water en de PH Visbouillon tot de helft in samen met de fijngehakte sjalot. ...
Ingrediënten: zalm (1 cm dik), mozzarella, Gandaham, basilicum, gehakte sjalot
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Italiaanse croque monsieur

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Besmeer de boterhammen aan beide kanten met boter en beleg met ham, schijfjes mozzarella, tomaat en enkele blaadjes ...
Ingrediënten: Gandaham, verse basilicum, boter, mozzarella, tomaten
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Broodjes 4 personen

Vanillepudding

Let's Get Fit!

Meng de vanillebloem met 100 ml koude melk en breng de rest van de melk aan de kook. ...
Ingrediënten: halfvolle melk, vanillebloem, zoetstof, eventueel cacaopoeder,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Dessert 6 personen