Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Polenta met spekjes, salie en parmezaan
Ann Vertriest
Volkorenpasta met bosui, krokante spekjes, erwtensausje en parmesaan
Recept

Volkorenpasta met bosui, krokante spekjes, erwtensausje en parmesaan

Speenvarken, octopus, tomaat, polenta, gepekelde champignons
Recept

Speenvarken, octopus, tomaat, polenta, gepekelde champignons

Italiaanse boerenworst met polenta
Recept

Italiaanse boerenworst met polenta

Spaghetti met spekjes, zongedroogde tomaat, oesterzwammen en mozzarella
Recept

Spaghetti met spekjes, zongedroogde tomaat, oesterzwammen en mozzarella

Polenta met look en kruiden
Recept

Polenta met look en kruiden

Polenta met spekjes, salie en parmezaan

6 apr 2012

Ingrediënten

  • 1 l water
  • 50 gr bakboter
  • salie
  • 100 gr spekblokjes
  • geraspte parmezaan
  • 250 gr maïsmeel
Piet Huysentruyt
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Laat 1 liter water koken en voeg er al roerend het maïsmeel aan toe. Laat 6-7 minuten al roerend goed doorkoken. Bak de spekjes.

  2. Op het laatste de boter erdoor roeren en serveren met gebakken spekblokjes, wat salie en geraspte parmezaan.

  3. Kan warm of koud gegeten worden.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken:  Yassa kip met rijst
Recept

Yassa kip met rijst

Loïc: Zot van Koken: Toast met sardines en spaghetti express
Recept

Toast met sardines en spaghetti express

Loïc: Zot van Koken: Pissaladière en salade niçoise
Recept

Pissaladière en salade niçoise

Loïc: Zot van Koken: Aardappeltaart
Recept

Aardappeltaart

Loïc: Zot van Koken: Canneloni surprise
Recept

Canneloni surprise

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes
Recept

Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes

Loïc: Zot van Koken: Viswaterzooi
Recept

Viswaterzooi

Loïc: Zot van Koken: Bladerdeegtaart van paddenstoelen, salie en mozzarella
Recept

Bladerdeegtaart van paddenstoelen, salie en mozzarella

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen
Recept

Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen

Loïc: Zot van Koken: Paëlla van zeevruchten
Recept

Paëlla van zeevruchten

Loïc: Zot van Koken: Koude en warme wraps
Recept

Koude en warme wraps

Loïc: Zot van Koken: Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins
Recept

Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact