Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
(-)
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Amerikaans filter
Amerikaans
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Keuken
Remove Amerikaans filter
Amerikaans
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Maaltijd
Dessert
1
Apply Dessert filter
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
4
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
5
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
9
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Zachte bosbessentaart
23 aug 2016
Verwarm de oven voor op 180 °C en vet de binnenkant van de bakvorm in. ...
Ingrediënten:
bosbessen
, koekjes, gesmolten vetstof bv. Alpro Bakken en Braden, plantaardige plattekaas bv. Alpro Go On Natuur, rietsuiker
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Amerikaans
4 personen
Tarte tatin van witloof
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Neem een braadpan en smelt er een klontje boter in. Als de boter goed warm is, bak je het witloof mooi bruin aan ...
Ingrediënten: kristalsuiker,
boter
,
witloof
,
bladerdeeg
, balsamicoazijn
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen