Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Japans filter
Japans
Italiaans
5
Apply Italiaans filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Hapje
2
Apply Hapje filter
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
4
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
24 apr 2014
Meng alles voor de marinade. Warm op. ...
Ingrediënten: edamamebonen,
sesamzaad
,
oestersaus
, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder),
limoen (enkel het sap)
Gevorderde
Meer dan 90 minuten
Japans
Hoofdgerecht
4 personen
Pastinaaksoufflé
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
24 nov 2011
Schil de pastinaak en snijd ze in blokjes, smelt de boter in een kookpot en stoof de pastinaak aan. Giet er water ...
Ingrediënten:
pastinaak
, bakboter, water, geraspte Emmentaler,
eieren
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen