Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove 55383 filter
55383
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Dieet
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
Vegetarisch
31
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
11
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
4
Apply Glutenvrij filter
Lactosevrij
4
Apply Lactosevrij filter
Diabetici
3
Apply Diabetici filter
Veganistisch
3
Apply Veganistisch filter
Macro-biotisch
1
Apply Macro-biotisch filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
4
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Ovengebakken zalm met tapenade van dille
26 sep 2014
Warm de oven voor op 200°C. Smeer de schaal in met olijfolie. ...
Ingrediënten:
dille
,
peterselie
,
bieslook
,
mosterd
, vetstof bv Becel pro.activ Delice
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
2 personen