Ovengebakken zalm met tapenade van dille

Ingrediënten

Beginner
2 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Cholesterolarm
Becel

Bereiding

  1. Warm de oven voor op 200°C. Smeer de schaal in met olijfolie.

  2. Hak de dille, peterselie en bieslook fijn. Doe de ingrediënten in een kom, samen met de mosterd en Becel pro.activ en meng alles met een vork. Breng op smaak met zwarte peper. 

  3. Leg de zalm op zijn vel in de ovenschaal. Knijp de citroen erover uit. Dek de schaal af en laat de vis zo’n 10 minuten garen in de voorverwarmde oven (dikkere zalmmoten kunnen enkele minuten meer vergen).

  4. Neem de schaal uit de oven. Smeer het dilleglaceersel over de zalm. Afdekken en 2 minuten laten staan. 

0

Nog geen stemmen

Verlaag vanaf vandaag je cholesterol!

Ontvang je gratis Becel pro.activ Starterskit met een handige gids en stappenplan om je cholesterol te verlagen, kortingsbonnen en nog veel meer.

 

Start nu en bestel je kit hier!