Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Mexicaans filter
Mexicaans
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Japans filter
Japans
Belgisch
2
Apply Belgisch filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Brits
1
Apply Brits filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Hoofdgerecht
3
Apply Hoofdgerecht filter
Salades
1
Apply Salades filter
Soep
1
Apply Soep filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
Vegetarisch
7
Apply Vegetarisch filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Artisjok bereiden
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Zet een kookpot met het water op het vuur en kruid goed met peper en zout. Voeg de PH-groentebouillon toe en het ...
Ingrediënten: peper, zout,
artisjok
,
bloem
, citroen
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
4 personen
Tempura van Zeeuwse mosselen
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Los de gist op in het lauwe water. Meng met bloem, zout en suiker. Laat gedurende 40 minuten rijzen en klop dan ...
Ingrediënten:
gist
,
eigelen
,
wasabi
, Vandemoortele Gebrande Sesamolie, suiker
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Japans
Hapje
4 personen