Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Russisch filter
Russisch
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Mexicaans filter
Mexicaans
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
11
Apply Belgisch filter
Italiaans
5
Apply Italiaans filter
Amerikaans
3
Apply Amerikaans filter
Brits
2
Apply Brits filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Thais
1
Apply Thais filter
Maaltijd
Remove Brunch filter
Brunch
Remove Lunch filter
Lunch
Hoofdgerecht
22
Apply Hoofdgerecht filter
Bijgerecht
12
Apply Bijgerecht filter
Hapje
9
Apply Hapje filter
Voorgerecht
5
Apply Voorgerecht filter
Dessert
3
Apply Dessert filter
Salades
1
Apply Salades filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
2
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches
2 okt 2012
Verwarm de grill van de oven voor. Snijd het brood in sneetjes en steek vormpjes uit met een koekjesuitsteker. ...
Ingrediënten: voorverpakt briochebrood,
brie
,
pistachenoten
,
boter
, lavendelhoning
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Broodjes
8 personen
Rory's hartige pannenkoekjes
Sophie Dahl
1 okt 2011
Maak om te beginnen de vulling. Laat de spinazie met een klein beetje olijfolie in een koekenpan slinken, laat ...
Ingrediënten:
verse spinazie
,
olijfolie
,
zachte geitenkaas
,
gehakte peterselie
, peper
Beginner
Minder dan 15 minuten
Frans
Hoofdgerecht
2 personen