Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Russisch filter
Russisch
(-)
Remove Thais filter
Thais
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Vetarm filter
Vetarm
Keuken
Remove Thais filter
Thais
Aziatisch
2
Apply Aziatisch filter
Belgisch
2
Apply Belgisch filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Maaltijd
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Vetarm filter
Vetarm
Vegetarisch
34
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
10
Apply Caloriearm filter
Veganistisch
3
Apply Veganistisch filter
Cholesterolarm
2
Apply Cholesterolarm filter
Glutenvrij
2
Apply Glutenvrij filter
Diabetici
1
Apply Diabetici filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Programma
Geen programma
48182
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Tom kha kai
Albert Verdeyen
-
Start to Cook
8 jan 2012
Breng de kokosmelk, de kippenbouillon, de vissaus en de suiker aan de kook. Als het begint te pruttelen mag je ...
Ingrediënten:
gedroogde galanga, of 5 cm verse galanga
,
kokosmelk
, kippenbouillon, kipfilet in reepjes,
vissaus
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen