Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Grieks filter
Grieks
(-)
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
(-)
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Italiaans filter
Italiaans
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Maaltijd
Remove Brunch filter
Brunch
Hoofdgerecht
52
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
41
Apply Dessert filter
Voorgerecht
11
Apply Voorgerecht filter
Hapje
8
Apply Hapje filter
Bijgerecht
5
Apply Bijgerecht filter
Ontbijt
2
Apply Ontbijt filter
Snack
1
Apply Snack filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Madeleintjes met abrikozen en vin santo
4 okt 2012
Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de boter en laat afkoelen tot op kamertemperatuur. ...
Ingrediënten:
boter
,
eieren
, suiker,
bloem
,
bakpoeder
Beginner
Meer dan 90 minuten
Italiaans
Gebak
8 personen
Duizendgatenpannenkoeken
Fatima Marzouki
6 okt 2012
Mix het griesmeel met de gist, de griessuiker, het zout, het bakpoeder en het water met een staafmixer. (Probeer ...
Ingrediënten: kommen griesmeel (semolina), medium korrel, droge gist, griessuiker, zout, bakpoeder
Beginner
Meer dan 90 minuten
Marokkaans
4 personen
Chocoladebroodjes
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
30 jun 2013
Begin met het basisdeeg; neem één kilo bloem, en meng er de gist, melk, suiker en zout onder. Voeg er ook 100 ...
Ingrediënten:
bloem
,
verse gist
, melk, suiker, zout
Gevorderde
Meer dan 90 minuten
Frans
Dessert
4 personen