Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
(-)
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
(-)
Remove Soep filter
Soep
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
Belgisch
4
Apply Belgisch filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Maaltijd
Remove Soep filter
Soep
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
Hoofdgerecht
19
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
9
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
7
Apply Bijgerecht filter
Hapje
5
Apply Hapje filter
Dessert
3
Apply Dessert filter
Lunch
2
Apply Lunch filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Salades
1
Apply Salades filter
Dieet
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
29 sep 2014
Pel de uien en de knoflookteentjes en hak ze fijn. ...
Ingrediënten: ui,
look
,
olijfolie
,
tijm
,
magere melk
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
2 personen
Kaneelbolletjes uit Zweden
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Giet de melk en de room in een steelpannetje en warm zachtjes op. Voeg de kardemon en de boter toe en laat mee ...
Ingrediënten: kardamon, verse gist, kristalsuiker, verse zachte boter, volle melk
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Scandinavisch
Dessert
4 personen