Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Keuken
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
Remove Indisch filter
Indisch
Belgisch
14
Apply Belgisch filter
Amerikaans
3
Apply Amerikaans filter
Italiaans
3
Apply Italiaans filter
Brits
1
Apply Brits filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Mexicaans
1
Apply Mexicaans filter
Maaltijd
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Dieet
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Vegetarisch
37
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
22
Apply Caloriearm filter
Veganistisch
3
Apply Veganistisch filter
Diabetici
1
Apply Diabetici filter
Vetarm
1
Apply Vetarm filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Gebakken zeebaars met currysaus en salade van rauwe groenten
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
23 apr 2014
Was en snij de Chinese spinazie of paksoi fijn. Snij ook de radijsjes erg fijn. ...
Ingrediënten:
zeebaars
, kokosolie,
koriander
,
amandelen
,
citroen
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Aziatisch
Hoofdgerecht
4 personen
Vegetarische Indische curry
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
15 sep 2011
Snijd de tofu in vierkante blokjes en bak deze lichtjes aan in een beetje olijfolie. Snijd alle groentjes heel ...
Ingrediënten:
wortel
, currypoeder, ongezoete kokosmelk,
courgette
, verse ananas
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Indisch
Hoofdgerecht
4 personen