Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Amerikaans filter
Amerikaans
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Keuken
Remove Amerikaans filter
Amerikaans
Remove Frans filter
Frans
Italiaans
28
Apply Italiaans filter
Belgisch
17
Apply Belgisch filter
Aziatisch
4
Apply Aziatisch filter
Indisch
3
Apply Indisch filter
Spaans
3
Apply Spaans filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Midden-Oosters
2
Apply Midden-Oosters filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Brunch filter
Brunch
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Bijgerecht
2
Apply Bijgerecht filter
Dranken
2
Apply Dranken filter
Salades
2
Apply Salades filter
Voorgerecht
2
Apply Voorgerecht filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Hapje
1
Apply Hapje filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
2
Apply Caloriearm filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
7
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
48203
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
'Hotdogs' met kinderchampagne
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
18 feb 2016
Maak de versiering van de hotdogs: Meng de helft van de zure room met het tomatenconcentraat en de andere ...
Ingrediënten: zure room , tomatenconcentraat, zure room, mosterd, olijven
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Amerikaans
4 personen
Tarte tatin van witloof
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Neem een braadpan en smelt er een klontje boter in. Als de boter goed warm is, bak je het witloof mooi bruin aan ...
Ingrediënten: kristalsuiker,
boter
,
witloof
,
bladerdeeg
, balsamicoazijn
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen