Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Amerikaans filter
Amerikaans
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Afrikaans filter
Afrikaans
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Italiaans
3
Apply Italiaans filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Hoofdgerecht
14
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
9
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
6
Apply Bijgerecht filter
Ontbijt
5
Apply Ontbijt filter
Lunch
4
Apply Lunch filter
Dessert
3
Apply Dessert filter
Brunch
2
Apply Brunch filter
Salades
2
Apply Salades filter
Soep
2
Apply Soep filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
7
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
11
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
3
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
2
Apply Meer dan 90 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Beignets van rode ui, broccoli en appel met mosterd
17 jan 2014
Snij de rode ui in brunoise, de appel in stukjes en de broccoli in roosjes. Vul 1 kopje met gelijke delen rode ...
Ingrediënten: maïsmeel, tarwebloem,
bakpoeder
,
zeezout
, zwarte peper
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
4 personen
Trio van schorseneer
Claudia Allemeersch
4 apr 2012
Zalfje van schorseneren: Breng de kippenbouillon aan de kook. Snij de schorseneren in fijne stukjes. Voeg deze ...
Ingrediënten:
schoongemaakte schorseneren
, kippenbouillon, room, peper, grof zout
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hapje
4 personen