Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Lactosevrij filter
Lactosevrij
(-)
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
7
Apply Belgisch filter
Amerikaans
2
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Dessert filter
Dessert
Remove Hapje filter
Hapje
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Salades
1
Apply Salades filter
Dieet
Remove Lactosevrij filter
Lactosevrij
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
Vegetarisch
8
Apply Vegetarisch filter
Glutenvrij
2
Apply Glutenvrij filter
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Expert
1
Apply Expert filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Baking Mad - Gek op bakken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Chocoladetaart met pepermunt zonder zuivel of eieren
Eric Lanlard
-
Baking Mad - Gek op bakken
7 jan 2012
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed drie ronde cakevormen met een diameter van 20 cm met siliconenpapier. ...
Ingrediënten:
gewone bloem
, cacaopoeder, fijne kristalsuiker, bakpoeder, witte wijnazijn
Expert
Tussen 60 en 90 minuten
Brits
Dessert
10 personen
Artisjok bereiden
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Zet een kookpot met het water op het vuur en kruid goed met peper en zout. Voeg de PH-groentebouillon toe en het ...
Ingrediënten: peper, zout,
artisjok
,
bloem
, citroen
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
4 personen