Bananencupcake

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Verwarm de oven 10 minuten voor op 135° C. Zeef bloem boven een grote kom en voeg hier de suiker, de vanillesuiker ...
Ingrediënten: rijpe, gepureerde banaan, zelfrijzende bloem, fijne suiker, , bakboter
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Gebak 10 personen

Glutenvrij maïsbrood

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Doe de bloem samen met het zout en de suiker in een kom. Los de gist op in het lauwe water. Voeg de opgeloste gist, ...
Ingrediënten: suiker, water, lauw water , boter, gist
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Broodjes 4 personen

Zout verloren brood

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Besmeer de sneetjes brood met een beetje boter. Beleg ze vervolgens met de kaas en het spek. Leg er een tweede ...
Ingrediënten: peper, melk, PH Lookkruiden, eigelen, boter
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Broodjes 4 personen

Hazelnoot chocopasta

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Klop de eieren mooi luchtig met de suiker. Doe in een pannetje en laat op een zeer zacht vuurtje warm worden. Roer ...
Ingrediënten: hazelnootchocolade, suiker, , hazelnootolie, eieren
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Broodjes 4 personen

Speculaaspasta

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Klop de eieren op met de suiker en de koffie, op een licht vuurtje. Het moet een stevige sabayon worden. ...
Ingrediënten: eieren, suiker, koffie, speculaas, boter
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Broodjes 4 personen

Plattekaas met gebakken aardbeien

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Mix de ontbijtgranen in de blender. Snijd de aardbeien in stukjes, bak ze kort aan in de basilicumolie en kruid ...
Ingrediënten: aardbeien, volle plattekaas, honing, ontbijtgranen, basilicumolie
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten 4 personen