Gebakken kabeljauw met kruidenolie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gemengde kruiden (basilicum, bieslook, peterselie en oregano), olijfolie, kabeljauwhaasjes, tomaat, citroen
Croque monsieur met blauwe kaas en peer
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: blauwe kaas, rijpe peren, raketsla, speculoospasta, rozijnenbrood
Roerei met zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: room, gerookte zalm, eieren, boter, bieslook
Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Mitch Coldenhoff
Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Slaatje van gegrilde paprika, geitenkaas en raketsla
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: tuinkers, witloof, grote fazant, boter, peper
Varkenshaasje in bladerdeeg met appel
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Jonagolds, varkenshaasje, bladerdeeg, boter, rozijntjes
Groentechips met kruidensausje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken