Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Recept filter
Recept
Keuken
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
3
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
13
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
24
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
3
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Keuken van Sofie
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Risotto met girolles, cantharellen en merg
Claudia Allemeersch
14 nov 2011
Blancheer de erwten in kokend gezouten water. Spoel onder koud stromend water. Reinig de paddestoelen. ...
Ingrediënten:
Carnaroli rijst
,
sjalotjes
,
knoflook
, witte wijn, Lacroix kalfsfond
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht
4 personen
Risotto van haver en gebakken lotte
Sofie Dumont
-
De Keuken van Sofie
23 sep 2016
!Tip: Als je de haver op voorhand een uur laat wellen in koud water, gaart deze sneller. ...
Ingrediënten: haver (graan), olijfolie, bleke selder, uien, look
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Italiaans
4 personen