Buideltje van gerookte zalm, spinazie en aardappelschijfjes

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Hou wat blaadjes spinazie opzij voor de versiering. Was de andere spinazie en zwier droog.

  2. Stoof de spinazie gaar in een klont boter. Kruid met peper,zout en muskaatnoot.

  3. Was de aardappelen en stoom ze gaar. Schil en snij in schijfjes.  

  4. Giet de spinazie af. 

  5. Bekleed een inox ring met de sneetjes zalm. Leg er de spinazie en vervolgens de aardappelschijfjes in. Plooi dicht met de zalm.

  6. Draai om op een bord. En verwijder de ring.

  7. Hak de bieslook fijn. Meng met de zure room en kruid met peper en zout.

  8. Snij een ajuin in dunne ringen. Snij de citroen in partjes

  9. Versier het bord met de citroen, zure room, spinazie, ajuin en wat groen. 

0
Nog geen stemmen