Ravioli in en saliebotersausje

Ingrediënten

  • 22 stukjes ravioli gevuld met ricoitta en spinazie
  • 4 salieblaadjes
  • 4 el gemalen parmezaankaas
  • 80 gr boter
Dit kan iedereen
2 personen
Tussen 15 en 30 minuten

Bereiding

  1. Laat een pan met antiaanbaklaag warm worden zonder gebruik van vetstoffen en leg daarin halve soeplepels gemalen parmezaankaas die u even uitstrijkt.

  2. Bak ze aan één kant op een zacht vuurtje. Neem de pan van het vuur en neem de koekjes met een spatel uit de pan.

  3. Kook de ravioli af. (Kooktijd: zie verpakking) Snijd de salieblaadjes in fijne reepjes. Smelt de boter op een zacht vuurtje en voeg er de fijngesneden salieblaadjes aan toe.

  4. Giet de ravioli af, verdeel ze over diepe broden en lepel de saliebotersaus over de ravioli heen. Werk af met Parmezaanse koekjes en wat gemalen parmezaankaas.

0
Nog geen stemmen