Kabeljauwrug met spinazie

Ingrediënten

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de aardappelen gaar, voeg er op het laatst de spinazie bij en laat nog 3 minuten garen. Giet af en pureer, voeg er de look en spek bij, alsook de room, boter en een ei.

  2. Smelt boter in een antikleefpan, zet het vuur zacht. Wentel de kabeljauw in wat bloem, kruid met peper en zout en bak hem gaar in schuimende boter. Bak de vis 2 minuten op de graatkant, op een gemiddeld vuur, zorg ervoor dat je het vuur niet te hard zet. Kijk naar de vis, zodat je kan zien dat de warmte in de vis komt. Draai de vis om en laat hem verder bakken op de velkant, ongeveer 2 minuten.

  3. Blus met het citroensap. Serveer de kabeljauw met de spinaziepuree en de jus.

0
Nog geen stemmen