Zomerse cocktail met jenever, aardbei en chili van Sandra Bekkari

Ingrediënten

  • jenever
  • tonic
  • 1 chilipeper
  • 200 g aardbeien
  • 1 limoen
  • ijsblokjes
  • extra chilipeper en aardbei ter afwerking

De zomer en een cocktail, dat zijn twee handen op één buik. Sandra Bekkari tovert in "de Zomer van Sandra" een pittige cocktail op tafel op basis van aardbei en jenever. Schol!

Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Snij de kroontjes van de aardbeien. Ontpit de chilipeper. Doe ze in een cutter met sap van een limoen. Mix fijn. Haal door een zeefje.

  2. Doe ijsblokjes in een glas. Voeg 4cl jenever toe aan elk glas, Voeg 4cl aardbeiensap toe en vul op met tonic. Werk af met een schijfje limoen en een chilipeper.

5
Average: 5 (1 vote)