Recept Vol-au-vent met ovenfrietjes van Sandra Bekkari Recept Vol-au-vent met frietjes van Loïc Recept Eenvoudige vol-au-vent met Maredsous Recept Vol-au-vent Recept Vegan vol-au-vent met frietjes Open Keuken met Sandra Bekkari: Vol-au-vent van zalm en garnalen 7 mei 2019 Ingrediënten 1 Ui Olijfolie 200 gram Champignons 1 Venkel 2 stengels Selder 500 gram Zalmfilet 100 ml Droge witte wijn Peper en zout 1 Gestoomde Bloemkool 300 ml Groentebouillon 1 tl Mosterd Nootmuskaat naar smaak een scheutje Sojaroom 150 gram Garnalen Sandra Bekkari kent de zee als geen ander. Daarom maakt ze vandaag de visvariant van een Vlaamse klassieker: vol-au-vent de la mer. Sandra Bekkari Open keuken met Sandra Bekkari Dit kan iedereen 4 personen Tussen 60 en 90 minuten Bereiding Bekijk de video stap voor stap. Smakelijk! voor meer recepten ga naar VTMKoken.be 5Average: 5 (2 votes) Bereidingsweergave Open keuken met Sandra Bekkari Benieuwd naar de volledige aflevering? Zin in meer lekkers van Sandra? Alle recepten én afleveringen vind je hier. Smakelijk. Print dit recept Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest