Vol-au-vent met ovenfrietjes van Sandra Bekkari

Ingrediënten

  • 600 g krielaardappelen
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • 1 bloemkool
  • 4 wortelen
  • 1 ui
  • 500 g paddenstoelen
  • 600 g kippenhaasje
  • 1 l water
  • 1 el kippenbouillon
  • 2 blaadjes laurier
  • ½ limoen
  • nootmuskaat
  • melk

Sandra Bekkari geeft je twee weken lang inspiratie voor de feestdagen. Deze keer maakt ze één van dé klassiekers uit de Belgische keuken: vol-au-vent.

Het recept van de marsepeinen bolletjes vind je hier.

Beginner
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Maak de vol-au-vent aan de hand van de video.

  2. Veel plezier.

5

Average: 5 (1 stem)

Win een workshop met Sandra!

Nog geen inspiratie voor eindejaar? Goed nieuws! Tijdens een exclusieve workshop zal Sandra haar feestmenu samen met jou maken.

 

Wil je één van de gelukkigen zijn?

Klik hier, speel mee en wie weet, kook jij met Sandra!