Bloody Mary Seafood Ceviche

Ingrediënten

  • 2 limoenen
  • 2 dl ijskoude wodka
  • 1 stengel selderie
  • wasabipasta
  • tomatensap
  • 10 oesters
  • 10 pomamoretomaten
  • 10 chilipeperolijven
  • selderiezout
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Hapje

Bereiding

  1. Doe in tien kleine shotglaasjes een scheutje sojasaus, een klein beetje wasabipasta, enkele blokjes selderie, een uitgeknepen stukje limoen en een oester. Giet er voorzichtig de wodka over en vul het glaasje verder met tomatensap.

  2. Prik de tomaatjes en olijven op satéstokjes en steek ze in het glas. Kruid met wat selderiezout.

0
Nog geen stemmen

De wereld rond in 50 tapas

Auteur
Christer Elfving
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Studio Verne
ISBN
9789020977783