Croissant met Parmaham, Gruyère en een gepocheerd eitje

Ingrediënten

  • 2 croissants
  • 2 th l graanmosterd
  • 50 gr Gruyère in sneetjes
  • 2 eieren
  • 4 sneetjes parmaham
  • zout
  • gemalen zwarte peper
Dit kan iedereen
2 personen
Minder dan 15 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Warm de croissants op gedurende 5 minuten.

  3. Snij de croissants open en leg het bovenste gedeelte van de croissants even opzij.

  4. Bestrijk het onderste gedeelte met een beetje graanmosterd en leg er een sneetje Gruyère op. Plaats deze onder de grill tot er belletjes op de kaas komen.

  5. Pocheer ondertussen de eitjes in kokend water gedurende 2 tot 3 minuten. Laat uitlekken op keukenpapier.

  6. Leg een gepocheerd eitje en 2 sneetjes Parmaham op de croissanthelft met de gesmolten kaas, kruid naar smaak met zout en peper en sluit het geheel met het bovenste gedeelte van de croissant.

0
Nog geen stemmen