Stapelsandwich met parmaham, raketsla en honing met ananas salade

Ingrediënten

  • 16 plakken parmaham
  • 12 sneetjes bruin brood
  • 1 handvol raketsla
  • 4 honing
  • 4 zachte boter
  • 2 rozijnen
  • 8 blaadjes munt
  • 8 blaadjes munt
  • 8 blaadjes munt
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Italiaans
Broodjes

Bereiding

  1. Meng de boter met de honing en smeer er 2 sneetjes brood mee in. Beleg de besmeerde sneetjes brood telkens met 2 plakjes parmaham en leg er wat raketsla op.

  2. Plaats de sneetjes op elkaar en plaats er een derde snee bovenop zodat je 3 sneetjes brood hebt. Snij eventueel de korstjes weg en snij dan diagonaal in 2.

  3. Ananas salade: Snij het onderste en het bovenste van de ananas weg. Snij nu 3 a 4 dikke schijven ananas. Leg de schijven plat op een snijplank en snij van boven naar beneden de harde schil weg, let erop dat je alle bruine schil weg snijd (maar wel opletten voor de vingers!!) Snij de ananas nu in blokjes (niet de middelste kern dat is te hard).

  4. Meng nu de ananas blokjes met de rozijntjes en fijngesneden munt en verdeel in potje.

0
Nog geen stemmen