Easy hapje: hotdog-worstenbroodjes
Ingrediënten
-
5 vierkante vellen bladerdeeg
-
20 tv-worstjes
-
5 plakjes cheddar
-
eventueel een aantal schijfjes chorizo
-
ketchup, mosterd, etc.
-
1 eidooier
-
1 likje melk
Bereiding
Gebruik vierkante vellen bladerdeeg. Zo heb je minder verlies. Snij ze in repen zo breed als een tv-worstje.
Snij ook de kaas in reepjes iets minder breed dan de worstjes.
Leg een stukje kaas op een bladerdeegreepje en leg er een worstje op. Wie wil, kan hier ook chorizo op leggen. Rol op.
Leg alle rolletjes op bakpapier op een bakplaat. Borstel in met dorure (eidooier + melk).
Bak 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Haal uit en serveer met mosterd of ketchup.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be