Easy hapje: hotdog-worstenbroodjes

Ingrediënten

  • 5 vierkante vellen bladerdeeg
  • 20 tv-worstjes
  • 5 plakjes cheddar
  • eventueel een aantal schijfjes chorizo
  • ketchup, mosterd, etc.
  • 1 eidooier
  • 1 likje melk

Met het oog op het eindejaar zijn we weer op zoek naar verschillende hapjes. Liefst niet te moeilijk. Deze minihotdogjes-worstenbroodjes kosten weinig werk en smaken sowieso! Lekker met ketchup of mosterd als dipsaus.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Amerikaans

Bereiding

  1. Gebruik vierkante vellen bladerdeeg. Zo heb je minder verlies. Snij ze in repen zo breed als een tv-worstje.

  2. Snij ook de kaas in reepjes iets minder breed dan de worstjes.

  3. Leg een stukje kaas op een bladerdeegreepje en leg er een worstje op. Wie wil, kan hier ook chorizo op leggen. Rol op.

  4. Leg alle rolletjes op bakpapier op een bakplaat. Borstel in met dorure (eidooier + melk).

  5. Bak 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

  6. Haal uit en serveer met mosterd of ketchup.

0
Nog geen stemmen