Glutenvrije crumble met frambozen en rabarber

Ingrediënten

  • kokosroom of kokosijs

voor de vulling

voor de crumble

  • 50 g quinoa
  • 50 g quinoavlokken
  • 100 g amandelmeel
  • 3 el esdoornsiroop
  • 1 tl kaneel

Je kan crumble klaarmaken met verschillende soorten fruit. 

Deze crumble is lekker en krokant door de quinoa en het amandelmeel. 

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Brits
Glutenvrij
Dessert

Bereiding

  1. Meng het fruit met de esdoornsiroop en het sap. 

  2. Strooi er de vanillesuiker over en laat even marineren. 

  3. Meng alle ingrediënten voor de crumble en zorg dat het een korrelig deeg wordt. 

  4. Vet een ovenschaal in met wat kokosolie. 

  5. Verwarm de oven voor op 180°C. 

  6. Giet het fruitmengsel in de ovenschaal en strooi er de crumble over. 

  7. Bak 20 minuten tot het fruit pruttelt en de crumble goudbruin kleurt. 

  8. Laat even afkoelen en dien op met kokosroom of kokosijs 

0
Nog geen stemmen

Iedereen eet mee - Alexia Stevens

Alexia Stevens leert je allergievriendelijk koken zonder gluten, lactose, noten... 

Fotografie door Roos Mestdagh.

Uitgegeven door Mbooks.