Trofie pasta met pesto genovese

Ingrediënten

Met een pastagerecht zit je altijd goed. Een snelle lunch, een feestmaaltijd of een voedzaam avondmaal, het kan allemaal. Zomer, winter, lente of herfst, in elk seizoen vind je wel een passend gerechtje. Probeer dit gerechtje of laat je verrassen door één van onze andere toppers met Barilla® pasta. >> Bekijk hier onze special met alle recepten.

Dit kan iedereen
2 personen
Tussen 15 en 30 minuten

Bereiding

  1. Was de basilicumblaadjes en droog ze. 

  2. Mix het basilicum, de pijnboompitten, de kazen, de knoflook, de olijfolie en het zout. Mix tot een gladde pesto. Zet opzij.

  3. Kook de trofie Barilla® in ruim gezouten water, zoals aangegeven op de verpakking.

  4. Giet af zodra ze al dente zijn. Voeg de verse pesto toe en een beetje kookvocht.

  5. Serveer warm.

0
Nog geen stemmen