Waterkerssoep met gemalen vlees

Ingrediënten

  • 400 gr gehakt
  • 600 gr waterkers
  • 1 bundel lente-uien
  • 4 takjes koriander
  • zout
  • peper
  • 2 vissaus
  • 1 thl suiker
  • 1 thl suiker
  • 1 thl suiker
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Soep

Bereiding

  1. Meng het vlees met het fijn gesneden wit van de lente-uien, peper en zout. Hak de stengels van de waterkers in stukken. Hak het groen van de lente-ui en de koriander fijn.

  2. Breng een liter water aan de kook. Voeg het gemalen vlees toe. Laat 2 minuten koken. Voeg de waterkers toe. Laat nog 1 minuut koken, kruid dan met vissaus, suiker en een snuifje zout. Serveer de soep in soepkommen en werk af met fijngehakte koriander, het groen van de lente-ui en een beetje peper.

0
Nog geen stemmen