Madeleintjes met stevia

Ingrediënten

  • 100 gr patisseriebloem
  • 100 gr sojaminarine
  • 2 gr bicarbonaat
  • 2 eieren
  • 10 gr steviapoeder
  • ½ dl melk
  • ½ dl bruine rijstsiroop
  • 10 gr acaciahoning
  • 50 gr amandelpoeder
  • 1 vanillestok
  • 1 flesje vanille-extract
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten

Bereiding

  1. Zeef de bloem in een kom.

  2. Voeg alle andere ingredienten toe en roer stevig door met een garde tot een glad geheel.

  3. Schep het deeg op een speciale bakplaat voor madeleintjes.

  4. Zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 10 à 15 min.

2
Average: 2 (1 vote)

Madeleintjes met stevia

1. Gebruik extra smaakmakers om de suiker te compenseren
2. Gebruik minarine in plaats van echte boter
3. Afbakken op 180°C in plaats van 200°C