Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Recept filter
Recept
Keuken
Belgisch
2
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Moeilijkheid
Gevorderde
2
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
2
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
3
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
8
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Programma
Geen programma
49962
Groenten en Vis van Gio
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Rode biet – bloedworst – granité van mierikswortel
Giovani Oosters
-
Groenten en Vis van Gio
28 nov 2011
Maak zeer dunne plakjes van de gekookte gewone rode biet. Steek grote rondjes uit en hou de restjes apart. Breng ...
Ingrediënten:
gekookte rode biet
, chioggia biet,
rode biet
,
blaadje laurier
, mini rode biet
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Voorgerecht
4 personen
Mijn Pop-uprestaurant!: Coquilles met bloedworst en appel
Mijn Pop-uprestaurant!
29 apr 2014
Schil de appelen en snij in stukjes. Karamelliseer in een mix van bruine en gewone suiker en boter. Voeg fijngesneden ...
Ingrediënten:
rode kool
,
steranijs
,
kardemom
,
appels
,
gember
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen