Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Recept filter
Recept
Keuken
Frans
1
Apply Frans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
3
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
9
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Lasagne van kreeft met tijmboter en schaaldierenjus
Wout Bru
6 okt 2011
Bind de kreeft op een stevig recht voorwerp zoals een houten vork Stoom de kreeft gedurende 3 minuten. Verwijder ...
Ingrediënten:
kreeften (Bretoense)
, gekonfijte tomaatjes,
tijm
,
room
,
boter
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen