Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen

Mijn Restaurant!

Omwikkel het vlees stevig met plasticfolie en leg het 1 nacht in diepvriezer. Haal het vlees een half uur voor ...
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: tortilla met kip en tzatziki van Sven en Amanda

Mijn Pop-uprestaurant!

Verhit een grillpan. Snij een courgette in schijfjes. Snij de kip in reepjes. Haal ze door de olijfolie. Grill ...
Ingrediënten: courgette, kipfilets, peper, zout, tortillavellen
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Grieks Hapje 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: gamba's 'Skoullos' met limoendressing van Sven en Amanda

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de gamba's: dep ze in olijfolie, kruid met peper en zout en grill ze op een hete grillpan. Bak je ze in de ...
Ingrediënten: gamba's, olijfolie, peper, zout, yoghurt
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Grieks 2 personen