Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Snack filter
Snack
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Lactosevrij filter
Lactosevrij
Keuken
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Hoofdgerecht
7
Apply Hoofdgerecht filter
Dieet
Remove Lactosevrij filter
Lactosevrij
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Vegetarisch
6
Apply Vegetarisch filter
Glutenvrij
2
Apply Glutenvrij filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48184
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Carpaccio van sint-jakobsvruchten met truffelolie
Pascale Naessens
20 sep 2011
Was de veldsla en dep ze droog. Snijd de sint-jakobsvruchten in dunne plakjes. Schik eerst een blaadje veldsla ...
Ingrediënten: sint-jakobsvruchten, zonder koraal, zwarte peper en fleur de sel, limoensap, truffelolie, veldsla
Beginner
Minder dan 15 minuten
Voorgerecht
4 personen
Tonijn op 3 wijzen
Mijn Restaurant!
31 okt 2011
Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, ...
Ingrediënten:
Yellow-fin tonijn
,
rammenas
,
bieslook
, peper, zout
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen
Messchedes in de oven
Pascale Naessens
20 sep 2011
Was de schelpen goed en laat ze een 15-tal minuten weken in wat water. Spoel ze af en laat ze uitlekken. Belangrijk ...
Ingrediënten:
messchedes
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Hapje
4 personen